Yritys

Telakka- ja rakennustyömailta tutut tekijät Raumalla

Envirecin kautta löydät oikeat tekijät moniin töihin

Envirec Finland Oy on laajentanut toimintaansa vuodesta 1992 lähtien. Nykyisin olemme tunnettu ja hyvämaineinen telakka- ja rakennusalan henkilöstövälittäjä sekä maansiirtourakoitsija Varsinais-Suomessa. Linja-autoillamme on tehty tilausajoja esimerkiksi Venäjälle ja Viroon jo yli 20 vuoden ajan.

Kaikki työt tehdään ammattitaidolla

Yrityksemme on välittänyt työntekijöitä niin lyhytkestoisiin, kuin laajempiinkin projekteihin, ja olemme olleet urakoitsijana isoillakin työmailla. Yli 20 vuoden aikana emme ole jättäneet yhtään tarjottua urakkaa väliin, vaan meiltä löytyy aina tekijä töihin. Hoidamme kaikki työmme loppuun asti luotettavasti ja sovitussa aikataulussa.

Kysy lisää tai tilaa tekijä töihin

Tutustu yritykseemme lukemalla henkilöstövuokraus-, maanrakennus- tai tilausajopalveluistamme, tai soita numeroon 050 406 7412 ja kysy lisää! Olemme monelle jo tuttu tekijä Rauman seudulla, mutta uudet haasteet kiinnostavat aina. Tartumme reippaasti työhön kuin työhön!

Ota yhteyttä!

Haluan tarjouksen!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Envirec Finland Oy
Kalliokatu 2 T 40
26100 RAUMA

Y-tunnus: 0915678-1
Puh: +358504067412

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Envirec Finland Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa